Бюро перекладів Glebov
03049, м. Київ, вул. Брюллова 12, оф. 5
office@glebov.com.ua

Відвідуваність сайту бюро перекладів та курсів іноземних мов Glebov за березень 2017 року

Ми вирішили відкрити частину статистичних даних з метою допомогти молодим маркетологам краще розуміти ринок та клієнтів бюро перекладів та ринку в цілому. Можливо колеги з перекладацької індустрії відкриють для себе щось цікаве, а маркетологи з інших сфер виведуть для себе якісь загальні тенденції у поведінці покупців.

Результати ми будемо публікувати щомісячно. У перший тиждень поточного місяця за попередній.

За березень 2017 року сайт glebov.com.ua відвідало 1568 користувачів, що сумарно продивилися 2899 сторінок. Якщо говорити про вікову категорію, то найбільш частими відвідувачами сайту є люди вікової категорії від 25 до 34 років - число їхніх відвідувань склало 33,5%. Найменша кількість відвідувачів - 5,5% - склали вікові групи від 55-64 років та у групі 65+. Категорія користувачів від 18 до 24 років склала 27,5%, а у віці 35-44 та 45-54 - 15,5% та 12,5% відповідно.

Якщо говорити про стать відвідувачів сайту бюро перекладів, 54,15% від загальної кількості відвідувачів складають чоловіки та 45,85% - жінки. Говорячи про категорії інтересів варто зазначити, що спорт / індивідуальний спорт / біг та ходьба цікаві 5,49% відвідувачів. За ними йдуть такі групи інтересів як комп'ютери та електроніка / побутова електроніка / електронні аксесуари - 3,94%, спорт / індивідуальний спорт / велоспорт - 3,05%, їжа та напої / кулінарія та рецепти / перші страви - 2,96% та мандрівки / туристичні напрямки / історичні пам'ятки та споруди - 2,45%.

При цьому середній час перебування користувачів на сайті складає близько 2 хвилин. В залежності від браузера, країни заходу та відвідуваність сторінки швидкість завантаження складає від 0,46 сек до 3,7 сек. Цікаво, що не дивлячись на зростаючу популярність української мови й на той факт, що основні заходи на сайт відбуваються з території України (74,26%), основна кількість відвідувачів все ж все ще віддає перевагу російській версії сайту - близько 62%. Також незважаючи на розповсюдженість мобільних приладів - 94% заходів на сайт відбувається саме зі стаціонарних комп'ютерів, а не з мобільних телефонів, планшетів та смартфонів.




Усний переклад

Послуги кваліфікованих перекладачів для різноманітних заходів.

Курси іноземних мов

Glebov пропонує курси іноземних мов. Можливе проведення групових та індивідуальних занять.

Письмові переклади документів

Переклад документів як для фізичних, так і для юридичних осіб.

Засвідчення перекладів

Усі переклади, які зробили наші перекладачі, ми можемо засвідчити нашою печаткою або нотаріально.